انجیر

انجیر هندی چیست و چه خواصی دارد

انجیر هندی

انجیر هندی  

در این مقاله ما به معرفی انجیر هندی و خاصیت های آن و چیز های مهمی که راجب انجیر هندی هست می پردازیم .

مقدمه:

کاکتوس هندی یا همان انجیر هندی  که مقاومت بالایی دارد و همچنین  در بیشتر نقاط جهان دیده میشود . می توان گفت این میوه  بیشتر در آمریکای جنوبی وجود دارد.

از مکان انجیر هندی بگذریم این گیاه مقاوم  به علت اینکه ارزش غذایی خیلی بالایش به عنوان  یک خوراک گیاهی پر طرفدار در خاورمیانه است و نکته قابل توجه این است که بدن به راحتی آن را جذب می کند و تمام قسمت های این گیاه قابل خوردن است .

خواص انجیر هندی  (میوه کاکتوس):  

انجیر هندی به عنوان علوفه برای جانوران هم استفاده می شود وهمچنین هم ساقه ی بالغ و هم نابالغ  آن را علفخواران میخوردند وساقه های خشک شده آنها نیز در زمان خشکسالی مورد استفاده قرار می گیرند.

این گیاه چون در مناطق گرمسیر هم میتواند دوام بیاورد  چون  آب را در خود ذخیره میکند و باعث میشود بسیاری از حیواناتی که در بیابان های گرم در نزدیکی این گیاه زندگی میکنند آب مورد نیاز خود شان را از این انجیر می گیرند.

در این کاکتوس ها ساقه ها  به عنوان مخزن به کار میروند که آب ذخیره میکنند و همانطور که گفتیم آب ذخیره شده را طی ماه های خشکسالی به مصرف می رسانند .

جالب است بدانید این انجیر هندی علاوه بر میوه کاکتوس در کشور خودمان به میوه کاکتوس گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس معروف است  و ظاهر این میوه بیضی  هست و رنگ های آن هم  قرمز و بنفش است.

در این میوه آبدار و دانه های سیاه رنگی در آن پخش شده است و همچنین گوشتی شیرین دارد،  کاکتوس انجیر خارداربه عنوان یک ابر میوه دسته بندی می شود! زیرا  ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و به عنوان میوه درجه اول در بعضی نقاط دنیا  می باشد.

کشور های که این گیاه رو پرورش میدهند سوریه و لبنان هستند و همچنین بزرگترین صادر کننده آن نیزمراکش میباشد ، و اضافه میکنیم که مهم ترین کاربر رایج میوه کاکتوس یا انجیر  هندی در رژیم غذایی دارد ، که به دلیل این است که سرشار از مواد فیبری  میباشد که  باعث  دفع و مهار گرسنگی می شود که برای بسیاری از افراد دارای رژیم غذایی مناسب میباشد .

 

مزه انجیر هندی :

و اما پس از آشنایی با خواص انجیرهندی به مزه آن بپردازیم ، بسیاری مزه انجیر را اینگونه شرح میدهند طعمی بین هندوانه و آدامس بادکنکی و مقدار خیلی کمی  هم طعم این انجی ر را به عنوان ترکیبی از توت فرنگی ، هندوانه و تمشک میدانند که هرکسی یه طمعی میداند .جدا از توصیف مزه این میوه بسیار شیرین و دارای ویتامین و مواد مغذی مفید برای سلامت بدن میباشد .

عوارض انجیر هندی :  

مثل هر گیاه دیگر این انجیر هم علاوه بر خاصیت ها عوارض هم دارد انجیر هندی  اگر در تعادل مصرف شود خطری ندارد اما نشان داده شده است که  اثرات طولانی مدت مصرف آن میتواند مشکلات زیر را ایجاد کند :

۱-حالت تهوع

۲- سردرد

۳-نفخ و …

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *